top of page

Diensten

Eigen materieel

Wibu Dakwerken beschikt over veel eigen materieel. Waaronder ladderliften en een hoogwerker om indien nodig snel en flexibel te kunnen optreden in geval van nood, maar ook om de lastig bereikbare plekken op uw dak aan te kunnen pakken.

 

Met een mobiele hijskraan of onze ladderlift verzorgen wij de aan en afvoer van materialen indien mogelijk via de buitenkant van uw pand zodat u als

klant zo min mogelijk last van de werkzaamheden heeft.

Tevens beschikken wij over een grote verscheidenheid aan steigers en veiligheidsvoorzieningen om al onze werkzaamheden zo goed en zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren.

Door onze ruime ervaring kunnen wij daardoor altijd de juiste voorzieningen treffen op uw dak zonder concessies te hoeven doen aan de veiligheid.

Dakinspectie

Wibu dakwerken staat door zijn jarenlange ervaring garant voor kwaliteit en vakmanschap.Dat begint al bij een gedegen dakinspectie en onderhoud van uw dak, en een passend advies wanneer renovatie noodzakelijk is. Wibu Dakwerken is ook hierin de juiste keus.

Wat een prettig idee is het als je weet dat je dak in goede staat is en dat je niet bang hoeft te zijn voor lekkages, overstromingen of stormschades. Door de hedendaagse klimaatveranderingen valt er in kortere periodes veel meer regen op een plek. De daken van vroeger zijn daar niet op voorbereid. Door op tijd in te grijpen en onderhoud uit te laten voeren hoeft u zich over dat soort zaken geen zorgen te maken.

Wibu Dakwerken adviseert, inspecteert, renoveert en onderhoud uw dak aangepast aan uw wensen. Door onze transparante aanpak en duidelijke offertes weet u altijd waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Vakbekwaamheid

Of het nu gaat om een lekkage, de renovatie van uw goten, een pannendak, plat dak of een nieuwbouwproject. Bij Wibu Dakwerken bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers krijgen jaarlijks cursussen op het gebied van veiligheid, brandveilig werken maar ook diverse opfriscursussen om zo altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. ook het jongere personeel word binnen het bedrijf opgeleid om zo de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Hierdoor staat bij u altijd een vakman op het dak, met verstand van zaken, hart voor het vak en oog voor detail.

U wilt tenslotte alleen een professional op uw dak , zodat uw dak weer helemaal in orde is als wij klaar zijn.

Wij van Wibu Dakwerken begrijpen dat als geen ander en daarom verlenen wij dan ook tien jaar garantie op bijna al onze werkzaamheden en de door ons gebruikte materialen.

 

bottom of page